Tuesday, April 03, 2012

Home sick

I miss this place.


It's where my heart is.

12 comments:

  1. salam,

    nk tnya la, mcm ne buat alphabet tu cantik je..
    kalau saya buat, msti senget benget..hehhee..

    Nisa

    ReplyDelete
  2. Wsalam nisa,

    my alphabets pun masih ada senget benget lagi. Practice makes perfect. Nnt sy postkan tutorial that I found online (nak buat tutorial sendiri tak sempat)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum kak miyya :)
    mcm mana nk buat huruf2 tu dengan kemas ?
    nanti kak miyya buat tutorial boleh tak hehe
    thank you :)

    Farzana

    ReplyDelete
  4. A beautiful letters! Obviously, very small! Congratulations for your patience!

    ReplyDelete
  5. Nice one...alphabets r really perfect...!love the colours also..

    ReplyDelete
  6. beautiful, love the fill in on the letters and nice colors!!!
    Paula

    ReplyDelete
  7. Hey,

    This quilled project actually made me miss my home too...the colour combinations and the perfection of the size of each alphabet is remarkable...

    im sure making alphabets this small with filling inside took some patience..I too am motivated to make quilled aplhabets myself...

    -May ART be with you.

    ReplyDelete
  8. suker kaler dia..Kesabaran tinggi nk wt alphabet nih..

    ReplyDelete
  9. Beatiful! Love it!! nice :)
    BJBJ

    ReplyDelete
  10. Salam...suke gilerrr tgk hasil akk ni!!! Klo ade tutorial ajarkan bleh?

    ReplyDelete
  11. Anonymous3:56 am

    salam, bole tak u forward link tutorial yg u cari online tu ...tu my yahoo mail

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails